'Plaid Shirt Guy' breekt de stilte over waarom hij uit de Trump-rally werd gezet

Published by Elna Schuppe on

ALS je ooit in dezelfde kamer bent als Donald Trump gewaarschuwd moet worden, als je er niet enthousiast over bent, word je eruit gegooid.

Dat is precies wat er gebeurde met een student van de middelbare school die nu bekend staat als de 'Plaid Shirt Guy' – die zijn ogen durfde rollen terwijl hij op de achtergrond stond terwijl de president een toespraak hield.

Tyler Linfesty heeft zijn stilte verbroken en vertelt waarom hij denkt dat hij de laars van de rally heeft gekregen.

Mr. Linfesty stond vorige week in de menigte met twee vrienden op de campagneverzameling van Trump in Montana. Hij stond direct achter de president toen de camera's rolden. Maar zijn uitstekende positie was van korte duur, toen een lid van Team Trump naar voren kwam en zei: ‘Ik ga je vervangen’.

Hun reden?

Hij was niet enthousiast genoeg.

Meneer Linfesty werd zelfs door de geheime dienst uitgestuurd.

De man nu bekend als Plaid Shirt Guy, die achter Trump staat tijdens een rally in Montana. Afbeelding: Twitter.

De man nu bekend als Plaid Shirt Guy, die achter Trump staat tijdens een rally in Montana. Afbeelding: Twitter. Bron: Twitter

Terwijl Trump sprak, mondde de tiener met grote ogen het woord 'wat' in en toonde een ogenschijnlijk verbaasde uitdrukking op zijn gezicht.

Toen hij met CNN sprak, zei hij dat hij de demonstratie niet bijwoonde in protest. Hij wilde de president van de VS persoonlijk zien terwijl hij sprak in zijn geboortestad, de stad Billings.

Hij zei dat hij verbaasd was dat hij en zijn vrienden werden uitgekozen door Team Trump om achter de president te staan tijdens de rally. Hij zei dat hij de opdracht kreeg om te klappen en juichen voor Trump.

‘Ik deed dat niet omdat ik niet enthousiast was en ik was niet blij met wat hij zei,’ zei Mr. Linfesty.

Hij zei dat hij geen reden had gekregen om uit de menigte te worden verwijderd, maar de organisatoren stuurden iemand naar binnen om hem en zijn vrienden te laten vertrekken.

‘De vrouw kwam binnen en zei:’ Ik ga je vervangen, ‘

President Donald Trump zwaait naar de menigte tijdens een Make America Great Again-rally in Billings, Montana - zonder dat Plaid Shirt Guy in zicht is. Afbeelding: Nicholas Kamm / AFP.

President Donald Trump zwaait naar de menigte tijdens een Make America Great Again-rally in Billings, Montana – zonder dat Plaid Shirt Guy in zicht is. Afbeelding: Nicholas Kamm / AFP. Bron: AFP

‘Ik weet waarom ze me verwijderden. Ze vertelden ons dat we enthousiast moesten zijn. Ze probeerden ervoor te zorgen dat ik en mijn vrienden MAGA-hoeden droegen (Make America Great Again). Ik droeg er geen.

‘Ik wist dat ik eruit werd gezet omdat ik niet enthousiast genoeg was.

De heer Linfesty zei dat hij werd begeleid door 'geheime dienstjongens' en ongeveer tien minuten in een achterkamer werd vastgehouden.

‘Ze zeiden dat ik moest vertrekken, heel respectvol …’ ga gewoon weg en kom niet terug ‘.’

Terwijl Team Trump de heer Linfesty niet leuk vond, viel het internet behoorlijk zwaar voor hem en noemde hem 'Plaid Shirt Guy'.

De man die sinds 2016 slechts zeven keer heeft getweet, heeft nu meer dan 30.000 volgers en is overstelpt met lof.

De les die je leert, als je een kamer wilt delen met de president, volg dan de regels of je krijgt de boot (en maak geruite shirts weer geweldig).

Categories: Wereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *