Topher Grace maakt co-creëert spectaculaire Star Wars trailer-superknipper met alle 8 films

Published by Elna Schuppe on

nul

Star Wars-superfan Topher Grace co-creëerde een vijf minuten durende eerbetoon aan de saga tot nu toe tijdens het weekend, met behulp van beelden van alle acht films.

De trailer, bewerkt door BlacKkKlansman ster Grace en vriend Jeff Yorkes, knipt momenten af van Afleveringen 1 tot 8, samen met stukjes van spin-offs Rogue One en Solo.

En het is behoorlijk geweldig.

Het leeuwendeel van het beeldmateriaal is afkomstig van de Original Trilogy, maar het voegt op slimme wijze beelden uit de prequels in Luke Skywalker's chat met Obi-Wan Kenobi van A New Hope en blijft in die geest.

Het gebruikt zelfs een aantal verwijderde scènes, zoals Luke omhoog kijkend naar een Star Destroyer en ontmoet gedoemde maat Biggs op Tatooine in de originele film, samen met het afmaken van zijn lichtzwaard in Return of the Jedi .

Een mooi aspect is hoe het enkele van de thema's en herhaalde beelden benadrukt – met name de parallellen tussen de duivels Obi-Wan / Darth Vader en Luke / Kylo Ren lightsaber in A New Hope en The Last Jedi.

Maar je zou het gewoon moeten zien en jezelf verliezen in een sterrenstelsel ver, ver weg gedurende vijf minuten.

’10 films. 2 nerds. 1 weekend (toen onze vrouwen de stad uit waren). Geniet van … #everypartofthebuffalo,’ tweette hij dinsdag , in de nasleep van BlacKkKlansman's Oscar overwinning.

Het is niet de eerste keer dat Grace zijn bewerkingsvaardigheden op Star Wars heeft bewerkt – hij heeft in 2012 de prequels bewerkt tot een film van 85 minuten (en heeft enkele fans geïnspireerd soortgelijke projecten te doen). Hij werkte ook zijn magie op de al heel lange Hobbit-trilogie van vorig jaar, waarbij hij een acht uur durende ervaring op twee bracht.

Categories: Tv en Films

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *